Η Universal Certification Solutions - UNICERT είναι ένας σύγχρονος Φορέας Πιστοποίησης Ανθρώπινου Δυναμικού, πιστοποιημένος από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με την υπ' αριθμ. 148/21.1.2015 απόφαση του Δ.Σ. για την πιστοποίηση προσώπων σε Γνώση Πληροφορικής ή Χειρισμού Η/Υ, πιστοποιημένος από την EQA κατά ISO 9001:2008 και διαπιστευμένος από το Ε.ΣΥ.Δ. κατά ISO/IEC 17024:2012 για την πιστοποίηση προσώπων με αριθμό πιστοποιητικού 970, που δημιουργήθηκε από έμπειρους επαγγελματίες του χώρου της εκπαίδευσης και της πιστοποίησης, με σκοπό να καλύψει πλήρως τις ανάγκες που διαμορφώνονται από τις συνθήκες του σήμερα και τις προκλήσεις του αύριο.

 

Σχεδόν μια δεκαετία μετά την «επίσημη» αναγνώριση της πιστοποίησης γνώσης πληροφορικής ή χειρισμού Η/Υ από το Ελληνικό κράτος, το σκηνικό στο χώρο των πιστοποιήσεων αλλά και γενικότερα της εκπαίδευσης έχει αλλάξει ολοκληρωτικά, με αποτέλεσμα να δημιουργείται η ανάγκη για νέες λύσεις, νέα φιλοσοφία και εντελώς διαφορετική προσέγγιση από το παρελθόν.

Η Universal Certification Solutions - UNICERT κατανοεί βαθύτατα αυτές τις εξελίξεις και φιλοδοξεί να δημιουργήσει επιχειρηματικές προτάσεις που να προσαρμόζονται στις απαιτήσεις κάθε συνεργάτη της. Στόχος της εταιρείας μας είναι να εδραιώσουμε ένα αξιόπιστο και αδιάβλητο σχήμα πιστοποίησης στο χώρο των επαγγελματικών περιγραμμάτων στο διεθνές στερέωμα.

Η Universal Certification Solutions - UNICERT στοχεύει να καλύψει πλήρως τις ανάγκες πιστοποίησης κάθε ενδιαφερομένου, με προσήλωση στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και ευέλικτων λύσεων. Η πολυετής εμπειρία των στελεχών μας στο χώρο της πιστοποίησης, αποτελεί προνόμιο καλής συνεργασίας καθώς εκτιμούμε και ανταποκρινόμαστε αποτελεσματικά στις απαιτήσεις των συνεργατών μας, μακριά από αγκυλώσεις του παρελθόντος, ηγεμονικές νοοτροπίες και τυχοδιωκτικές κινήσεις ευκαιριακού κέρδους και εντυπωσιασμού της αγοράς.